Οι φίλαθλοι της Ρόμα έχουν ένα νέο…ίνδαλμα, τη Νίκη Πρεβεζάνου, σύζυγο του Κώστα Μανωλά. Η Τσέλσι είναι πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα 38 εκατ. ευρώ του Έλληνα διεθνή αμυντικού, προσφέροντάς του 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς και έναν ηγετικό ρόλο σε έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Ελληνας αμυντικός όμως ενημέρωσε τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, ότι επιθυμεί να παραμείνει στους «Giallorossi». Πίσω από αυτή την άρνηση, βρίσκεται η επιθυμία της συζύγου του να μείνει στην ιταλική πρωτεύουσα , όπου γέννησε τις δύο της κόρες.

Το ίδιο συνέβη και τον Ιανουάριο με τον Ντζέκο όταν η Άμρα Σίλαντζιτς «έσπασε» τη συμφωνία με την Τσέλσι.

Στην Ρόμα τονίζουν, ότι με την παραμονή Μανωλά, για πρώτη φορά, η αμυντική τετράδα θα μπορούσε να είναι το ίδιο όπως και πέρυσι.