«Πυρά» Μαραντόνα κατά ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά
Η ανάθεση της συνδιοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά δεν άρεσε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος επικαλέστηκε έλλειψη πάθους από τις συγκεκριμένες χώρες
Η ανάθεση της συνδιοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου 2026 σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά δεν άρεσε στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος επικαλέστηκε έλλειψη πάθους από τις συγκεκριμένες χώρες.
Η FIFA αποφάσισε την Τετάρτη (13/06) ότι η διοργάνωση του 2026, πρώτη με τη συμμετοχή 48 ομάδων, θα μοιραστεί στις συγκεκριμένες χώρες, με 60 ματς να διεξάγονται στις ΗΠΑ και από 10 σε Μεξικό και Καναδά.
Η απόφαση αυτή θα κάνει το Μεξικό την πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ τρεις φορές. «Αυτό δεν μου άρεσε» τόνισε ο 57χρονος Μαραντόνα και συνέχισε: «Το Μεξικό δεν το άξιζε. Οι Μεξικανοί έρχονται αντιμέτωποι με την Βραζιλία ή, τη Γερμανία και βγαίνουν έξω».
«Οι Καναδοί μπορεί να είναι καλοί σκιερ και οι Αμερικανοί ήθελαν να έχουν τέσσερις περιόδους από 25 λεπτά για τη διαφήμιση», πρόσθεσε ο Ντιεγκίτο.
- Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη (vids)
- Αναστάσης Παπαληγούρας: Με την ελληνική σημαία το φέρετρο – Παρών Σαμαράς, Καραμανλής στο τελευταίο αντίο
- Απόκριες: Σε ποια καρναβάλια στην Αθήνα μπορείτε να γιορτάσετε το Σαββατοκύριακο
- Λόρα: «Μίλησε» το κινητό της – Εξέπεμψε στίγμα από το Βερολίνο για πρώτη φορά μετά τη φυγή της
- Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων
- Αγρότες: Αποχωρούν από το Σύνταγμα τα τρακτέρ εν μέσω επευφημιών