
Κάτω το ελληνικό τραγούδι
Μοιάζει σαν οι νέοι στιχουργοί να έχουν χάσει την επαφή με τη γλώσσα και το συναίσθημα, και οι νέοι μουσικοί να μη σκαμπάζουν από μουσική
Ακούω το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις: «Καργιόλα σε μισώ / να το ξέρεις / σου αξίζει μόνο αυτό / να υποφέρεις / Καργιόλα σε μισώ» κ.λπ. Ηταν αναμενόμενο.
Μετά το «κάποτε με ρώτησαν τι θα ‘θελα να είμαι / κι εγώ τους απάντησα σουτιέν / γιατί ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια» (Νίκος Καρβέλας), μετά το «Σκάσε» (Γιάννης Καραλής), μετά το «μπορείς να βγεις μ’ όλες τις τσούλες της Γης», θα φτάναμε και στην καργιόλα. Από το «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» του Διονύση Σαββόπουλου, που τόσο πολύ το τίμησε, θα καταλήγαμε στο «Κάτω το ελληνικό τραγούδι». Υπάρχει και πιο κάτω, φοβάμαι. Δεν αναφέρομαι μόνο στο σουξέ του Δάντη.
Παρακολουθώ το μουσικό παιχνίδι «Νότα μία» με τη Σμαράγδα Καρύδη και συχνά απορώ με τις επιλογές των τραγουδιών.
- Το χιόνι στα ελληνικά βουνά μειώθηκε στο μισό – Η λειψυδρία επιδεινώνεται
- Αυτό το άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι έργο του Banksy;
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στην Πάρνηθα
- Ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο που ξυλοκόπησε νεαρή γυναίκα στο Παγκράτι για μία θέση πάρκινγκ
- Προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του πάρκου Τσαγκάρη στα Μελίσσια
- Παραιτήθηκε με αιχμές γιατρός στην Κρήτη – «Μένει χωρίς γιατρό το ΕΚΑΒ Χανίων»











