Στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) για ένα εισιτήριο στον τελικό, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο πολυνίκεις της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τερμάτισε άνετα στην κορυφή της κατάταξης της κανονικής περιόδου, ενώ στα πλέι οφ των προημιτελικών, παρά τα προβλήματα τραυματισμών των Χάινς και Ντε Κολό, κατάφερε να αποκλείσει την Κίμκι με 3-1 νίκες.

Τα καλά νέα για τους «Μοσχοβίτες» είναι πως οι Χάινς και Ντε Κολό ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι διαθέσιμοι για τον σημερινό ημιτελικό (18/5), ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Βέστερμαν στην μέση του, απαιτεί χειρουργείο και τον θέτει εκτός φάιναλ φορ.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» κατετάγη 5η στην κανονική περίοδο. Στα πλέι οφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 3-1, παρά το γεγονός πως είχε μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία πληγώθηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τους τραυματισμούς των παικτών της, έχει επιτέλους στη διάθεσή της τον Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο οι Κούζμιτς και Καμπάτσο παραμένουν στα «πιτς».