Γκαρσιά: Η Ατλέτικο είναι ένα τέρας, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο Ρούντι Γκαρσία μίλησε για τον τελικό και την ήττα της Μαρσέιγ από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 και αφού αποθέωσε την ισπανική ομάδα, τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του
Ο Ρούντι Γκαρσιά οδήγησε την Μαρσέιγ έως τον τελικό της Λιόν, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League, γνωρίζοντας την ήτα με σκορ 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Είχαμε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά σε αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια, κάναμε ένα λάθος και μας κόστισε ένα γκολ. Με μια ομάδα όπως η Ατλέτικο, τέτοια λάθη τα πληρώνεις ακριβά. Στο δεύτερο ημίχρονο αναπτύχθηκαν περισσότερο, είδαμε την ποιότητα που έχουν και τα πράγματα έγιναν περισσότερο δύσκολα. Δεν είχαμε ευκαιρίες να μειώσουμε την απόσταση.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια μεγάλη ομάδα, αμύνεται υπέροχα, έχει εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει τίποτα για να ντρέπεται, αν και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι μεγάλο», είπε ο Γάλλος προπονητής της Μαρσέιγ.
«Στον τελικό είχαμε τρεις ή τέσσερις παίκτες που δεν ήταν στο εκατό τοις εκατό. Υπήρχαν παίκτες που μπήκαν αργότερα και οι οποίοι δεν βρίσκονταν στην καλύτερη κατάστασή τους. Η απώλεια του Παγιέτ ήταν σημαντική. Είχα προγραμματίσει άλλες αλλαγές. Είχαν σκοράρει και χρειαζόμασταν τον Λόπες. Ο Μήτρογλου αντιμετώπιζε μυικά προβλήματα. Έχουμε παίξει 61 παιχνίδια αυτή τη σεζόν.
Αν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε καλύτερα απέναντι στο… τέρας που είναι η Ατλέτικο. Έχουμε μάθει πολλά από αυτόν τον τελικό. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Οι άνθρωποι της Μασσαλίας είναι περήφανοι για τους παίκτες τους», πρόσθεσε ο Ρούντι Γκαρσιά.
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442