Η πρόταση του Παναθηναϊκού στους παίκτες για τις πληρωμές
Την πρόταση της ΠΑΕ για το θέμα των πληρωμών πληροφορήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού
Ο πρόεδρος της «πράσινης» εταιρείας, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και πριν την προπόνηση πρότεινε στους παίκτες, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, να τους καταβληθεί μέχρι την Πέμπτη το 50% από τα χρήματα που τους οφείλονται από Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και η εξόφληση να γίνει στις 10 Ιουνίου.
Παράλληλα, τονίζεται στην ενημέρωση ότι θα γίνει εκ νέου συζήτηση για το πότε θα εξοφληθεί η τελευταία δόση του Μαΐου.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:
«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.
Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.
Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές στη Λήμνο από την κακοκαιρία: Χωρίς νερό οικισμοί, αδιάβατοι δρόμοι
- Ο Ολυμπιακός, το 23% στο τρίποντο και η απόφαση για τον Πίτερς (vids)
- Μπερλινάλε: Πολιτικές αιχμές, Χρυσή Άρκτος στον Ίλκερ Τσατάκ και η απάντηση Βέντερς για τον ρόλο του σινεμά
- Κρήτη: Αγωνία για τους 27 αγνοούμενους μετανάστες μετά το ναυάγιο στους Καλούς Λιμένες
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones σε Κίεβο και άλλες περιοχές
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/2): Πού θα δείτε τα ματς της Super League και παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα


