Ο ΕΣΑΚΕ βραβεύει τον πρώτο σκόρερ, Βασίλη Σπανούλη
Ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Basket League θα τιμηθεί από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και συγκεκριμένα στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε εκείνο το ματς ξεπέρασε τον Νίκο Χατζή που είχε πετύχει 5.200 πόντους στην καριέρα του, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια συμπαικτών και αντιπάλων.
Ωστόσο, ήρθε η ώρα ο Βασίλης Σπανούλης να βραβευτεί και από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός–Προμηθέας Πατρών (Κυριακή 13/5, 17:00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο λαρισαίος γκαρντ θα τιμηθεί από τον ΕΣΑΚΕ.
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;



