Άνοιξε η γη στο πάρκινγκ του ΗΣΑΠ στον Ταύρο
Καθίζηση υπέστη το υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται πλησίον του σταθμού του ηλεκτρικού στον Ταύρο με αποτέλεσμα η γη να «καταπιεί» τρία αυτοκίνητα
Μεγάλη καθίζηση σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Χαροκόπου, στην Καλλιθέα, απέναντι από τον σταθμό Ηλεκτρικού Ταύρου.
Μέσα στην μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο έπεσαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός.
Στο σημείο βρίσκονται υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας οι οποίες απομακρύνουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα από την τροχαία Καλλιθέας για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.
Στον χώρο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που θα ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης.
Τα αίτια του περιστατικού δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, ωστόσο κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως έχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ενημερώσει τον δήμο για ρωγμές στο έδαφος.
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα




