Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ
Ασθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 819,85 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,27%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,30%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,63%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Aegean Airlines(+1,73% στα 9,400 ευρώ), της Eurobank (+1,31% στα 1,003 ευρώ), της Εθνικής (+1,26% στα 0,3054 ευρώ) και της ΔΕΗ (+1,06% στα 2,294 ευρώ).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Folli Follie (-2,53% στα 8,850 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (-0,98% στα 5,050 ευρώ) και της Τιτάν (-0,46% στα 21,500 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,90%) και των Τραπεζών (+0,66%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-1,90%) και των Κατασκευών (-0,20%).
Ανοδικά κινούνται 29 μετοχές, 11 πτωτικά και 13 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αλουμύλ +4,79% και Q&R +2,52%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ -3,95% και Attica Συμμετοχών -2,16%.
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]
- Μεξικό: Συνελήφθη πρώην Ολυμπιονίκης – Ήταν από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI








