Η υπόθεση της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν έχει προκαλέσει «πόλεμο» μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Μπλαουγκράνα» δηλώνουν έτοιμοι να πληρώσουν το ποσό της ρήτρας του Γάλλου, που «αγγίζει» τα 100 εκατ. ευρώ και έχουν ενημερώσει και την πλευρά του παίκτη για την εξέλιξη αυτή.

Την ίδια στιγμή, ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού στο οποίο δεσμεύονται οι δύο πλευρές για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος», με δηλώσεις παραγόντων της, κατηγορεί την ομάδα της Βαρκελώνης για έλλειψη σεβασμού: «Έχουμε εξοργιστεί με τη στάση της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος, Μπαρτομέου, ο Σουάρες κι ένας από τη διοίκηση, ο Αμόρτ από την ίδια ομάδα μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο και σε λίγες ημέρες θα παίξει ευρωπαϊκό τελικό. Μου μοιάζει έλλειψη σεβασμού για την Ατλέτικο και τους οπαδούς της. Δεν έχουμε διαπραγματευτεί για τον Γκριεζμάν και δεν έχουμε διάθεση να το κάνουμε», τόνισε σχετικά ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο, Ανχελ Χιλ Μαρίν.