Ατρόμητος: Οι σκέψεις για το μέλλον του Ούμπιντες
Ένα από τα ζητήματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς στο Περιστέρι είναι και αυτό του Χαβιέρ Ούμπιντες
Οι χειρισμοί του Ατρόμητου σχετικά με το μέλλον του Χαβιέρ Ούμπιντες χρήζουν προσοχή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δοθεί πόστο στον Αργεντινό μέσο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, πρόθεση για τον 36χρονο Αργεντινό που αποτελεί την «σημαία» του συλλόγου, είναι να παραμείνει στην ομάδα, χωρίς ωστόσο η διοίκηση να παρεκκλίνει από τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει και για τους υπόλοιπους.
Στην περίπτωση πάντως που ο «Ούμπι» δεν αποδεχτεί την πρόταση, η διοίκηση προσανατολίζεται και σε δεύτερο σχέδιο, ώστε να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο Ούμπιντες χρησιμοποιήθηκε από τον Νταμίρ Κάναντι σε 27 παιχνίδια για τη Superleague και 7 για το κύπελλο, σημειώνοντας 4 και 2 γκολ αντίστοιχα.
- Το Harper’s Bazaar υποδέχεται την άνοιξη – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μητσοτάκης για θάνατο Παπαληγούρα – «Με θλίψη αποχαιρετώ έναν ευπατρίδη της πολιτικής»
- Η Ιαπωνία καταργεί την ισοπαλία στο ποδόσφαιρο
- Μετρό: Ο μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4
- Ο Γιάννης Παναγόπουλος δίνει εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου Χρήματος
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;

