Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Ανοδικά κινούνται 14 μετοχές, 44 πτωτικά και 21 παραμένουν σταθερές
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινή συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου με την αγορά να κινείται στα επίπεδα των 850 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 850,60 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,87%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,99%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,75%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης οριακή άνοδο σημειώνει μόνο η μετοχή της Aegean Airlines(+0,11% στα 9,410 ευρώ), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης(-2,02% στα 14,560 ευρώ), της Τιτάν (-1,99% στα 22,150 ευρώ), της Grivalia Properties(-1,72% στα 9,120 ευρώ0 και του ΟΤΕ (-1,33% στα 11,830 ευρώ).
Πτωτικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας (-2,27%), των Τροφίμων (-1,44%) και των Τηλεπικοινωνιών (-1,33%).
Ανοδικά κινούνται 14 μετοχές, 44 πτωτικά και 21 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: ΒΙΣ(κ) +10,00% και Fieratex+9,92%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντερτέκ-22,61% και Λεβεντέρης (π) -9,60%.
- Ελαφρώς… υπερβολικός: Ο Οσιμέν έκανε στον εαυτό του δώρο γενεθλίων… ένα κιλό διαμάντια (pics)
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της
- Μπαρτζώκας ενόψει Παναθηναϊκού: «Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, έχουμε σοβαρή τύχη να νικήσουμε»
- Θεσσαλονίκη: Οικογένεια 44χρονου που έφυγε από τη ζωή δώρισε τα όργανά του – Γέφυρα ζωής για τη μεταμόσχευσή τους
- Κηφισός: Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο
- Προχωράει για την απόκτηση του Βάργκα η ΑΕΚ







