Τους νέους… ΛεΜπρόν και Κόμπι θέλουν στο ΝΒΑ
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκεται το ΝΒΑ και η ομοσπονδία παικτών για το δικαίωμα συμμετοχής «λυκειόπαιδων» στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη
Την επιστροφή των high school παικτών θέλουν στον ΝΒΑ, με την ομοσπονδία των παικτών να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.
Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, η λίγκα σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέπει ξανά στους τελειόφοιτους των high schools να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ντραφτ.
Χωρίς πρώτα να χρειαστεί να έχουν φοιτήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο σε κολέγιο ή να έχουν αγωνιστεί σε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα εκτός ΗΠΑ, κάτι που ισχύει από το 2006.
Σε περίπτωση που υπάρξει τελική συμφωνία, ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ από το 2020.
- Χριστούγεννα: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει πυρηνικό σταθμό στη Σελήνη μέχρι το 2036
- Νέα σενάρια για Τετέ: «Ο Παναθηναϊκός ζητάει 5 εκατ. για να τον πουλήσει»
- Ιλίσια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής που τραυματίστηκε σε ασανσέρ σούπερ μάρκετ
- Ανδρουλάκης: Χρέος μας να εργαστούμε για τα προβλήματα της κοινωνίας και να μειώσουμε τις ανισότητες
- Στο Παρά Πέντε: Η συνάντηση της παρέας 20 χρόνια μετά, η βιντεοκλήση του Γιώργου Καπουτζίδη και η συγκίνηση της «Θεοπούλας»