
Με Ζιλέ, χωρίς ο Πάρντο ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη
Εκτός πλάνων παραμένουν οι Οφόε, Σεμπά και Μποτία, που μάλλον δεν υπολογίζονται για το φινάλε του πρωταθλήματος
Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Χρήστος Κόντης, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 28η αγωνιστική της Super League.
Σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την Κέρκυρα, επιστρέφει ο Σισέ που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Ζιλέ, ενώ έμεινε εκτός ο Πάρντο. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Οφόε, Σεμπά και Μποτία, που μάλλον δεν υπολογίζονται για το φινάλε του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Προτό, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά







