Οι ευχές του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για το Πάσχα
Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλαν τις ευχές τους για την Ημέρα της Ανάστασης και το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο. Φυσικά τις δικές του ευχές για τη σημερινή μέρα έστειλε και ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Το φως της Ανάστασης δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα», έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στη σελίδα του στο Facebook.
- Ισπανία: Στα εργαστήρια συντήρησης αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας – Απορρίπτεται σενάριο δολιοφθοράς
- Γροιλανδία: MAGA, αλλά όχι του Τραμπ – Το κόκκινο καπελάκι της αντίστασης στον Αμερικανό πρόεδρο, ξεπούλησε
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ

