Έκδοση Πουτζδεμόντ στην Ισπανία προτείνουν οι γερμανικές αρχές
Ο Πουτζδεμόντ συνελήφθη στη Γερμανία πριν από μία εβδομάδα, ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ισπανικές αρχές
Την έκδοση στην Ισπανία του πρώην καταλανού ηγέτη των αυτονομιστών, Κάρλες Πουτζδεμόντ, προτείνουν οι εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του βορείου κρατιδίου Σλέσβιγκ – Χολστάιν.
Ο Πουτζδεμόντ συνελήφθη στη Γερμανία πριν από μία εβδομάδα, ύστερα από διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ισπανικές αρχές, ενώ επέστρεφε από τη Φινλανδία στο Βέλγιο όπου ζούσε εξόριστος από το φθινόπωρο.
Η Μαδρίτη αποδίδει στον Πουτζδεμόντ τις κατηγορίες της στάσης και εξέγερσης, καθώς επίσης και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος ύστερα από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία.
Διαβάστε επίσης:
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό





