Θριαμβευτική επιστροφή του Αντετοκούνμπο [Βίντεο]
Κεφάτος και ξεκούραστος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βράδυ της Κυριακής και ηγήθηκε των Μπας σε μια ακόμα νίκη. Αυτή τη φορά κόντρα τους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Greek Freak εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 25 πόντους.
Κεφάτος και ξεκούραστος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βράδυ της Κυριακής και ηγήθηκε των Μπας σε μια ακόμα νίκη. Αυτή τη φορά κόντρα τους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Greek Freak εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 25 πόντους.
Ο ελαφρύς τραυματισμός του στον αστράγαλο δεν φάνηκε να τον ταλαιπωρεί καθόλου και στη νίκη 106-103 απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μπακς.
Το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 39-34 κι αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Χιτ, αυτήν τη στιγμή καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην Ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.
The best of The Greek Freak from today’s victory over the Spurs:
25 PTS | 10 REB | 3 AST #FearTheDeer pic.twitter.com/NU34FKeSDu
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 26 Μαρτίου 2018
in.gr
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς
