Φιλανθρωπικό Fashion Show από φοιτητές του Κέιμπριτζ
Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό fashion show που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία.
Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό fashion show που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, στην Αγγλία.
Το ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν και φέτος οι φοιτητές του πανεπιστημίου, με είκοσι τρεις άντρες και γυναίκες να περπατούν στη πασαρέλα, ποζάροντας με ρούχα από δώδεκα διαφορετικούς σχεδιαστές μόδας. Φυσικά, δεν έλειψαν και δημιουργίες των σχεδιαστών D&G, Nike και Alaia.
Οι νεαρές φοιτήτριες δεν ντράπηκαν να αναδείξουν τις ικανότητες τους στην πασαρέλα, φορώντας διάφανα μπλουζάκια, κοντές φούστες και μικροσκοπικά τοπάκια. Η πασαρέλα ήταν ένας τρόπος για τους μαθητές και τον κόσμο να γιορτάσουν την ποικιλομορφία της μόδας. Ταυτόχρονα, μιας και το θέμα του σόου ήταν «The Fabric of Politics», εμφανίστηκαν επί σκηνής άντρες μοντέλα και περπάτησαν, κρατώντας στα χέρια τους πανό, στα οποία ήταν σημειωμένα διάφορα πολιτικά μηνύματα.
Ο σκοπός της συγκεκριμένης επίδειξης μόδας που διοργανώνεται από το 2015, ήταν σαφώς φιλανθρωπικός. Τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια των εξακοσίων θεατών που παρακολούθησαν το σόου θα δοθούν στο μη κυβερνητικό και κερδοσκοπικό οργανισμό Α21. Πρόκειται για ένα οργανισμό που μεταξύ άλλων, δρα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση, το εμπόριο της λευκής σαρκός, τη δουλεία, την επιστράτευση παιδιών.
in.gr
- Capital Link Forum – Βρέντζος: Η Alter Ego Media αντιπροσωπεύει το νέο επενδυτικό αφήγημα στο ΧΑ
- Αγρότες στο in: «Μας δίνουν συνεχώς υποσχέσεις – Αν τους αφήσουμε, θα μας τελειώσουν»
- Super League: Όλα τα ντέρμπι του β’ γύρου – Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά






