Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τον Ιβάν Σαββίδη
Κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρου Τσόγκα, διαχωρίζεται η δικογραφία των επεισοδίων στην Τούμπα, στο περιθώριο του ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρου Τσόγκα, διαχωρίζεται η δικογραφία των επεισοδίων στην Τούμπα, στο περιθώριο του ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.
Πιο συγκεκριμένα, η αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου αναλαμβάνει τη διερεύνηση της εισβολής του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του αθλητικού διευθυντή του δικεφάλου Λούμπος Μίχελ, ενώ η εισαγγελέας Αργυρή Κοτίνα διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για να εντοπίσει ευθύνες αστυνομικών στη μη σύλληψη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ εντός του αυτοφώρου, αλλά και για την άδεια οπλοφορίας του.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα…
in.gr
- Λάρισα: Ένοχος ο 22χρονος μητροκτόνος και ο ξάδερφός του
- Η γη της ελιάς: Διλήμματα και αδιέξοδα
- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση στα δημοσιογραφικά της Τούμπας
- «Αποτελεί συνέχεια»: Τι λέει ο Λέκκας για τον σεισμό 4,1 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσεις σπίτι – Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική
- Λίτσα Λαζαρίδη εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη: «Ντροπή, θα προβώ σε μήνυση για προσβολή νεκρού»
