Προβοκάτσια με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα
Νέα προσπάθεια να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης. Με διαρροές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου και αναρτήσεις φιλοκυβερνητικών μέσων επιχειρήθηκε προβοκάτσια που υποστήριζε ότι δεσμεύονται οι λογαριασμοί του διοικήτη της Τράπεζας της Ελλάδος και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου. Για «ευσεβείς πόθους γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο δημοσιογράφο» απάντησαν συνεργάτες του κ. Στουρνάρα.
Νέα προσπάθεια να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα εξελίχθηκε το βράδυ της
Τρίτης. Με διαρροές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου και αναρτήσεις
φιλοκυβερνητικών μέσων επιχειρήθηκε προβοκάτσια που υποστήριζε ότι
δεσμεύονται οι λογαριασμοί του διοικήτη της Τράπεζας της Ελλάδος και της
συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου.
Για «ευσεβείς πόθους γνωστών αγνώστων,
που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο
δημοσιογράφο» απάντησαν συνεργάτες του κ. Στουρνάρα.
Συγκεκριμένα, δύο ιστοσελίδες δημοσίευσαν αργά το βράδυ ότι έγινε δέσμευση των λογαριασμών του κ. Στουρνάρα και της συζύγου του, μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ και στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Νovartis.
Περίπου τα μεσάνυχτα, πηγές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου έσπευσαν να σχολιάσουν ότι «αν ισχύουν αυτά, τον Στουρνάρα δεν τον σώζει ούτε ο Ντράγκι».
Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα αυτά, καθώς δεν υπάρχει καμία τέτοια κίνηση από το ΚΕΦΟΜΕΠ.
Συνεργάτης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος σχολίασε το πρωί ότι πρόκειται «για ευσεβείς πόθους των… γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο Τύπου τοον γνωστό ακροδεξιό και ημίτρελο δημοσιογράφο».
in.gr
- Τι λέει ο 59ρονος που έπεσε θύμα απάτης και του έκλεψαν δύο πλάκες χρυσού – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οχρίδα – Ολυμπιακός 25-24: «Λύγισαν» και αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι»
- Στην σύγχρονη αγορά εργασίας δεν αρκεί να είσαι καλός – Πρέπει να είσαι τέλειος…
- Swearing-In Ceremony on Sat. After Mini Reshuffle
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Σοκαριστικό τροχαίο στον Πειραιά – 17χρονος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο – Έχει προσαχθεί ο οδηγός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442