Στον Αντετοκούνμπο ανήκει πλέον επισήμως το «Greek Freak»
Ο έλληνας διεθνής κατοχύρωσε το παρατσούκλι του στο NBA προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε εμπορικές δραστηριότητες.
Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανήκε πλέον το προσωνύμιο «Greek Freak», καθώς ο έλληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς έσπευσε να το κατοχυρώσει.
Συγκεκριμένα, ο Giannis όπως τον φωνάζουν, καθώς το επώνυμό του είναι «απαγορευτικό» για δημοσιογράφους και σχολιαστές αγώνων του NBA, κατέθεσε αίτημα στο United States Patent and Trademark Office, για να μπορεί να χρησιμοποιεί τη φράση «Greek Freak» για εμπορικούς σκοπούς.
Όπως αναφέρει η απόφαση του αρμόδιου γραφείου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο logo σε είδη ρουχισμού.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει ήδη η συνεργασία του Γιάννη με εταιρεία ρουχισμού, η οποία και έχει κυκλοφορήσει ρούχα με το «Greek Freak», όπως και με το «Elevator» του Θανάση Αντετοκούνμπο.
in.gr
- Φεβρουάριος στην Εθνική Πινακοθήκη: Εκθέσεις, ξεναγήσεις και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια
- Μίλα μου βρώμικα: Οι συζητήσεις για το σεξ, κάνουν καλό στη σχέση
- Η ιστορία που σόκαρε τις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε σε ζωντανή μετάδοση τον δάσκαλο καράτε που βίαζε τον γιο του
- Τεχνητή νοημοσύνη: Φέρνει επανάσταση, αλλά τα αφεντικά της είναι κανονικοί καπιταλιστές
- Εθνική σύνταξη: Οι 10 ειδικές παροχές που επηρεάζει η αύξησή της
- Αυτόματες φορολογικές δηλώσεις: Έξι κλειδιά και τέσσερις παγίδες



