Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί υπεύθυνοι της αναστολής ομοσπονδιακών υπηρεσιών
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επειδή νοιάζονται περισσότερο για «τους παράνομους μετανάστες» παρά για τον στρατό ή την ασφάλεια των συνόρων.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι ευθύνονται για τη μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επειδή νοιάζονται περισσότερο για «τους παράνομους μετανάστες» παρά για τον στρατό ή την ασφάλεια των συνόρων.
«Οι Δημοκρατικοί ανησυχούν πολύ περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες παρά για τον μεγάλο Στρατό μας ή για την Ασφάλεια στα επικίνδυνα Νότια σύνορα» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος τις πρώτες πρωινές ώρες. «Θα μπορούσαν εύκολα να καταλήξουν σε μια συμφωνία αλλά προτίμησαν να παίξουν το χαρτί του «κλεισίματος» αντί για αυτό», πρόσθεσε.
Democrats are far more concerned with Illegal Immigrants than they are with our great Military or Safety at our dangerous Southern Border. They could have easily made a deal but decided to play Shutdown politics instead. #WeNeedMoreRepublicansIn18 in order to power through mess!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 Ιανουαρίου 2018
Η Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τις συζητήσεις για το σχέδιο χρηματοδότησης της κυβέρνησης το μεσημέρι, τοπική ώρα.
ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό,in.gr
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν
- Η Κούβα δηλώνει ότι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ εν μέσω του πετρελαϊκού αποκλεισμού
- ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντινόπουλο: «Επέλεξε τον μονόλογο της υπονόμευσης της παράταξης» – Μπαράζ αντιδράσεων από στελέχη του κόμματος για τη διαγραφή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442