Διέγραψε τον Γουάινσταϊν η Ακαδημία Κινηματογράφου
Η Ακαδημία συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα αυτό και αποφάσισε την εκδίωξη του Γουάινστιν «με πλειοψηφία άνω των δύο τρίτων που απαιτείται από τον κανονισμό», όπως ανακοίνωσε.
Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ, διέγραψε από μέλος της τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, επίθεση ή και βιασμό από περίπου 30 γυναίκες.
Η Ακαδημία συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα αυτό και αποφάσισε την εκδίωξη του Γουάινστιν «με πλειοψηφία άνω των δύο τρίτων που απαιτείται από τον κανονισμό», όπως ανακοίνωσε.
«Όχι μόνο παίρνουμε αποστάσεις από κάποιον που δεν δικαιούται τον σεβασμό των συναδέλφων του αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα για να τονίσουμε ότι έλαβε τέλος η εποχή της εσκεμμένης άγνοιας και της επονείδιστης συνενοχής απέναντι σε συμπεριφορές σεξουαλικής επίθεσης και παρενόχλησης στον χώρο εργασίας στη βιομηχανία μας», προσθέτουν τα μέλη της Ακαδημίας στην ανακοίνωσή τους.
in.gr
- Μινεάπολη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πράκτορα της ICE που σκότωσε την 37χρονη
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους (pic)
- Διμερείς συνομιλίες ανάμεσα στη Γροιλανδία και τις ΗΠΑ ζητά ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης
- Επίσημο: Η FIFA ανακοίνωσε συνεργασία με την πλατφόρμα TikTok για το Μουντιάλ 2026
- Κορινθία: Κόντρες έκανε ο 17χρονος οδηγός του ΙΧ που καρφώθηκε σε σπίτι – Έγκυος η 20χρονη που ήταν μαζί του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Σφράγισε» το ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στον τελικό (vid)



