Ισοπαλία για ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στη Λάρισα
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν η Λάρισα και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μάτος και Κριζμάν τα γκολ των δύο ομάδων.
Το βαθμό της ισοπαλίας, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει η Λάρισα που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΑΕΛ FC Arena για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το τελικό 1-1 αφήνει παραπονεμένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» και να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.
Ο Μάτος είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μαουρίτσιο, ωστόσο η αποβολή του Κουλούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ζίζιτς «ανέβασε» το ηθικό των γηπεδούχων, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Κριζμάν στο 89′.
in.gr
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό – Πού θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας
- Συγκρούσεις μεταξύ δύο παρατάξεων ανταρτών στην Κολομβία – Πάνω από 20 νεκροί
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά

