Έφηβος άνοιξε την πόρτα κινδύνου σε αεροπλάνο και γλίστρησε στο φτερό
Έφηβος κρατείται από τις αρχές στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς άνοιξε την πόρτα κινδύνου σε αεροπλάνο και βγήκε από αυτό γλιστρώντας στο φτερό, λίγα μόνο λεπτά αφού το αεροσκάφος προσγειώθηκε.
Έφηβος κρατείται από τις αρχές στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς άνοιξε την πόρτα κινδύνου σε αεροπλάνο και βγήκε από αυτό γλιστρώντας στο φτερό, λίγα μόνο λεπτά αφού το αεροσκάφος προσγειώθηκε.
Το αγόρι, 17 ετών, άφησε έκπληκτους τους επιβάτες της Copa Airlines, σε πτήση από τον Παναμά στο Σαν Φρανσίσκο.
Προσωπικό εδάφους στο αεροδρόμιο τον εντόπισε και τον κράτησε, μέχρι τη σύλληψή του από την αστυνομία, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.
Σύμφωνα με το Associated Press, οι επιβάτες είχαν παρατηρήσει ότι ο έφηβος ήταν νευρικός καθόλη τη διάρκεια της πτήσης κι έδρασε πολύ γρήγορα, χωρίς εκείνοι να προλάβουν να αντιδράσουν.
Η Σοφία Γκίμπσον, αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι οι επιβάτες «σοκαρίστηκαν» βλέποντάς τον να ανοίγει την πόρτα και να γλιστρά στο φτερό.
«Ήταν σα να πετούσε έξω, έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών


