Φιλικά με Ασ.Τρίπολης και Πλατανιά έκλεισε η ΑΕΚ
Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέσα σε 24 ώρες η ΑΕΚ. Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει στις 9 Αυγούστου στα Σπάτα τον Αστέρα Τρίπολης και μία μέρα αργότερα στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες. Γι αυτό τον λόγο κλήθηκαν δύο φιλικά, ώστε να δει αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέσα σε 24 ώρες η ΑΕΚ. Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει στις 9 Αυγούστου στα Σπάτα τον Αστέρα Τρίπολης και μία μέρα αργότερα στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά.
Και τα δύο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες. Γι αυτό τον λόγο κλήθηκαν δύο φιλικά, ώστε να δει αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Ισπανός τεχνικός θέλει την ομάδα του να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση η ΑΕΚ που δεν περάσει την ΤΣΣΚΑ θα αγωνιστεί στις 17 και 24 Αυγούστου στα πλέι οφ για το Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

