Φιλικά με Ασ.Τρίπολης και Πλατανιά έκλεισε η ΑΕΚ
Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέσα σε 24 ώρες η ΑΕΚ. Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει στις 9 Αυγούστου στα Σπάτα τον Αστέρα Τρίπολης και μία μέρα αργότερα στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες. Γι αυτό τον λόγο κλήθηκαν δύο φιλικά, ώστε να δει αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέσα σε 24 ώρες η ΑΕΚ. Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει στις 9 Αυγούστου στα Σπάτα τον Αστέρα Τρίπολης και μία μέρα αργότερα στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά.
Και τα δύο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες. Γι αυτό τον λόγο κλήθηκαν δύο φιλικά, ώστε να δει αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Ο Ισπανός τεχνικός θέλει την ομάδα του να είναι έτοιμη για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση η ΑΕΚ που δεν περάσει την ΤΣΣΚΑ θα αγωνιστεί στις 17 και 24 Αυγούστου στα πλέι οφ για το Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο Σλούκας για το «διπλό» κόντρα στη Βιλερμπάν
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Πρεμιέρα από 1η Φεβρουαρίου – Πότε έρχονται τα «κόκκινα»
- Πέντε τρόποι για να μην σας πάρει από κάτω η μελαγχολία του χειμώνα
- Καιρός: Πότε έρχονται τα έντονα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες
- Στην τελική ευθεία η επαγγελματική διαιτησία στη Βραζιλία
- Από λαϊκιστής παρίας, πρωταγωνιστής – Ο «μετεωρίτης» Φάρατζ συντρίβει το πολιτικό σκηνικό στη Βρετανία

