Μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Νοέμβριο, που έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους 19 παίκτες και ο προπονητής της Σαπεκοένσε, η βραζιλιάνικη ομάδα κάνει μια νέα αρχή. Η ομάδα της Βραζιλίας θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο καθιερωμένο φιλικό στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας της Καταλονίας, Ζοάν Γκαμπέρ, στις 7 Αυγούστου. Με το φιλικό αυτό, η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της θέλει να βοηθήσει το σύλλογο της Βραζιλίας στη διαδικασία της νέας αρχής, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.