Κλειστό για δέκα ημέρες το Κάστρο του Μολύβου στη Λέσβο
Κλειστό για δέκα εργάσιμες ημέρες θα παραμείνει το Μεσαιωνικό Κάστρο του Μολύβου στη Λέσβο. Από τον πρόσφατο μετασεισμό των 5,2 Ρίχτερ που έγινε στις 17 Ιουνίου 2017 στο νησί της Λέσβου, διαπιστώθηκαν μικροκαταρρεύσεις στην εσωτερική πλευρά της εισόδου του Κάστρου, το οποίο είναι χτισμένο στην περιοχή της αρχαίας Μήθυμνας.
Κλειστό για δέκα εργάσιμες ημέρες θα παραμείνει το Μεσαιωνικό Κάστρο του Μολύβου στη Λέσβο.
Από τον πρόσφατο μετασεισμό των 5,2 Ρίχτερ που έγινε στις 17 Ιουνίου 2017 στο νησί της Λέσβου, διαπιστώθηκαν μικροκαταρρεύσεις στην εσωτερική πλευρά της εισόδου του Κάστρου, το οποίο είναι χτισμένο στην περιοχή της αρχαίας Μήθυμνας.
Για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών τοΚάστρο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου οι υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να προχωρήσουν στις αναγκαίες επισκευές και να αποκαταστήσουν τα κατεστραμμένα τμήματα ώστε σε δέκα εργάσιμες ημέρες να αποδοθεί και πάλι στο κοινό ως επισκέψιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
- Eternity C: Το μήνυμα του Έλληνα φρουρού που επέζησε της επίθεση των Χούθι
- Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης σε άστεγους και οικονομικά ευάλωτους πολίτες
- Μπαρτζώκας: «Ο Μόρις είναι έμπειρος και έξυπνος, θα μας ανεβάσει επίπεδο»
- Από τον Προκόπιεφ στην Μπίλι Άιλις: Γιατί αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να πούμε ότι ένα τραγούδι είναι «χριστουγεννιάτικο»;




