
Ο Σα Πίντο… εγκατέλειψε τον Ατρόμητο και ανέλαβε τη Σταντάρ
Ανατροπή δεδομένων στον Ατρόμητο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ενώ λίγο μετά τη λήξη της περιόδου ο Πορτογάλος τεχνικός και η διοίκηση «έδωσαν τα χέρια» για να προχωρήσουν μαζί και την επόμενη περίοδο, τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους Περιστεριώτες να αποχωρήσει, καθώς δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα του Βελγίου.
Την τεχνική ηγεσία της Σταντάρ Λιέγης ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε ζητήσει από την περασμένη Παρασκευή να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, καθώς δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα του Βελγίου.
Αυτή ήταν από τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία και τον ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής. Μετά την εξέλιξη αυτή η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση του «διαδόχου» του Σα Πίντο.
Ετσι, ενώ λίγο μετά τη λήξη της περιόδου ο Πορτογάλος τεχνικός και η διοίκηση «έδωσαν τα χέρια» για να προχωρήσουν μαζί και την επόμενη περίοδο, τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σα Πίντο είχε περάσει από τη Σταντάρ Λιέγης και ως ποδοσφαιριστής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει


