Έφαγαν μαζί Σαββίδης – Μελισσανίδης πριν τον τελικό
Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας έφαγαν μαζί σε ευχάριστο κλίμα, στο εστιατόρια «Γευσοκράτορας» στην Πορταριά.
Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας έφαγαν μαζί σε ευχάριστο κλίμα, στο εστιατόρια «Γευσοκράτορας» στην Πορταριά.
Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ι. Δρόσος που παρέθεσε το γεύμα τόσο σε αυτούς όσο και σε μέλη των διοικήσεων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Οι φιναλίστ ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κ. Δρόσος και για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα έστειλαν το μήνυμα της ενότητας πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

