Ο γαμπρός συνελήφθη γιατί οι καλεσμένοι του ήταν «μαϊμού»
Από τα δεσμά του γάμου στο κρατητήριο. Ο λόγος για έναν Κινέζο γαμπρό, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όταν το σόι της νύφης αντιλήφθηκε ότι οι 200 καλεσμένοι από την πλευρά του δεν ήταν οικογένεια-φίλοι, αλλά ηθοποιοί. Ή και περαστικοί.
Από τα δεσμά του γάμου στο κρατητήριο. Ο λόγος για έναν Κινέζο γαμπρό, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όταν το σόι της νύφης αντιλήφθηκε ότι οι 200 καλεσμένοι από την πλευρά του, δεν ήταν οικογένεια-φίλοι, αλλά ηθοποιοί ή περαστικοί.
Η πλευρά της νύφης υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς όσο μιλούσαν με τους συγκεκριμένους καλεσμένους, όλοι δήλωναν «απλά φίλοι» του γαμπρού.
Και όταν ήρθε η ώρα της πραγματικής τελετής, δεν υπήρχαν πουθενά οι γονείς του.
Φαίνεται ότι οι καλεσμένοι ήταν ηθοποιοί, φοιτητές, ακόμα και εντελώς άγνωστοι που διαπραγματεύθηκαν Online τη συμμετοχή στον γάμο. Τελικά, η «τιμή» διαμορφώθηκε στα 12 δολάρια το άτομο.
Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια και η νύφη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ, δεν αντιλήφθηκε την απάτη, καθώς δεν είχαν τον ίδιο κύκλο φίλων.
Πάντως, δεν είναι σαφές ποιο ακριβώς είναι το αδίκημα που διέπραξε ο νεαρός. Ούτε και το κίνητρο. Εκτιμάται ότι το έκανε για να γίνει δεκτός από την οικογένεια της νύφης που δεν τον ήθελε ιδιαίτερα, επειδή ήταν φτωχός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες στη λίμνη Μαραθώνα
- ΚΥΣΕΑ: Τα μέτρα της Ελλάδας μετά την επίθεση στο Ιράν – Αμερικανικοί στόχοι και ελληνικές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή
- Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Κύπελλο του πόλο
- Βουλή: Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων – Φωταγωγήθηκε το κοινοβούλιο
- Τέμπη: 19 συλλήψεις από τις 200 προσαγωγές στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Ίθαν Χοκ ήταν κάποτε ο νεότερος υποψήφιος για Όσκαρ και τώρα ο γηραιότερος – «Σκέφτομαι τα χρόνια που περνούν»





