Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ και τους πρώην μάνατζέρ του, με τους δεύτερους να δηλώνουν μεταξύ άλλων ότι ο ηθοποιός ξόδεψε τεράστια ποσά για να προσλάβει κάποιον να του διαβάζει τις ατάκες του, ώστε να μη χρειαστεί να τις μαθαίνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τους πρώην μάνατζέρ του, ο Ντεπ χρησιμοποιεί ακουστικό για να ακούει τις ατάκες του σεναρίου.

Οι ίδιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ο ηθοποιός ίσως υποφέρει από «ψυχαναγκαστική διαταραχή δαπανών» και σημειώνουν ότι ελπίζουν αυτή να αποδειχθεί μέσα από την εξέταση ψυχολόγου.

Τον Ιανουάριο ο ηθοποιός μήνυσε τους πρώην μάνατζέρ του για απάτη. Η εταιρεία απάντησε με μήνυση, κατηγορώντας τον Ντεπ για τεράστιες δαπάνες. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ ξόδεψε 75 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 14 σπιτιών, 30.000 δολάρια τον μήνα σε κρασί, ότι αγόρασε 45 αυτοκίνητα και ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για ένα τεράστιο κανόνι που εκτόξευσε στον ουρανό τις στάχτες του συγγραφέα Χάντερ Τόμσον.

Από την πλευρά του, ο Ντεπ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Wall Street Journal: «Είναι δικά μου τα λεφτά. Εάν θέλω να αγοράσω 15.000 μπαμπάκια την ημέρα, αυτό είναι δικό μου θέμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ