Ο Γαλατσόπουλος μοναδικός υποψήφιος για τον ΕΣΑΚΕ
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη (28/3).
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τρίτη (28/3).
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, «η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία καθορίσθηκε κατόπιν αποφάσεων του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, έληξε σήμερα 22-3-2017.
Η μόνη υποψηφιότητα που κατατέθηκε για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 28-3-2017, είναι εκείνη του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
- Πεντάγωνο: Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν drone με εκρηκτικά στα πλήγματα κατά του Ιράν
- Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι χτυπήθηκε από ιρανικά drones
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον θάνατο του Χαμενεΐ – «Ένας από τους χειρότερους ανθρώπους στην ιστορία είναι νεκρός»


