Η «Milliyet» υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια
Ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, φιλοξενεί η τουρκική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Milliyet» και μάλιστα με τίτλο: «Η Αγιά Σοφιά έκανε άνω-κάτω την Ελλάδα». Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, το γηπεδικό θέμα της «Ένωσης» πέρασε τα σύνορα. Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σχολιάζει θετικά την ανέγερση του γηπέδου (σ.σ. τάσσεται υπέρ!), τονίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούν όσοι αντιτίθενται στην κατασκευή του!
Ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, φιλοξενεί η τουρκική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Milliyet» και μάλιστα με τίτλο: «Η Αγιά Σοφιά έκανε άνω-κάτω την Ελλάδα». Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, το γηπεδικό θέμα της «Ένωσης» πέρασε τα σύνορα.
Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σχολιάζει θετικά την ανέγερση του γηπέδου (σ.σ. τάσσεται υπέρ!), τονίζοντας τα προβλήματα που δημιουργούν όσοι αντιτίθενται στην κατασκευή του!
Δείτε εδώ το τουρκικό δημοσίευμα…
Μεταξύ άλλων, η «Milliyet» αναφέρει πως «η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που ιδρύθηκε από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης», ενώ γίνεται λόγος και για το πρόσφατο συλλαλητήριο όπου «ο κόσμος της ΑΕΚ ξεχύθηκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί. Περίπου 8.000 οπαδοί πήραν μέρος στην πορεία κατά του δημάρχου, ο οποίος είναι κατά του γηπέδου στη συγκεκριμένη περιοχή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη


