«Ευχαριστούμε, αλλά όχι» είπε η οικογένεια Κούνδουρου σε κηδεία δημοσία δαπάνη
Η οικογένεια του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου δεν θέλησε να τελεστεί η κηδεία του σκηνοθέτη δημοσία δαπάνη, όπως είχε αποφασιστεί από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
Η οικογένεια του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου δεν θέλησε να τελεστεί η κηδεία του σκηνοθέτη δημοσία δαπάνη, όπως είχε αποφασιστεί από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, η οικογένεια «ευχαρίστησε θερμά» τον υπουργό για την τιμή, αλλά θέλησε να καλύψει η ίδια τα έξοδα, για να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο ταμείο.
Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Κούνδουρο είπαν από το Α’ Νεκροταφείο συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου σκηνοθέτη. Το «παρών» στην κηδεία του έδωσαν συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της τέχνης και της πολιτικής και απλός κόσμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69




