
«Ευχαριστούμε, αλλά όχι» είπε η οικογένεια Κούνδουρου σε κηδεία δημοσία δαπάνη
Η οικογένεια του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου δεν θέλησε να τελεστεί η κηδεία του σκηνοθέτη δημοσία δαπάνη, όπως είχε αποφασιστεί από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
Η οικογένεια του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου δεν θέλησε να τελεστεί η κηδεία του σκηνοθέτη δημοσία δαπάνη, όπως είχε αποφασιστεί από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, η οικογένεια «ευχαρίστησε θερμά» τον υπουργό για την τιμή, αλλά θέλησε να καλύψει η ίδια τα έξοδα, για να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο ταμείο.
Το τελευταίο αντίο στο Νίκο Κούνδουρο είπαν από το Α’ Νεκροταφείο συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου σκηνοθέτη. Το «παρών» στην κηδεία του έδωσαν συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της τέχνης και της πολιτικής και απλός κόσμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Ροσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης



