
Επιτέλους γάμος για τον Μέσι μέσα στο 2017
Θα το πάρει τελικά το κορίτσι... Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να «αποκαταστήσει» την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούσο και τη νέα χρόνια θα ντυθεί γαμπρός, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ του Μπουένος Αϊρες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι δέκα χρόνια με τη σύντροφο του κι έχουν αποκτήσει δύο αγόρια.
Θα το πάρει τελικά το κορίτσι… Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να «αποκαταστήσει» την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούσο και τη νέα χρόνια θα ντυθεί γαμπρός, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ του Μπουένος Αϊρες.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι δέκα χρόνια με τη σύντροφο του κι έχουν αποκτήσει δύο αγόρια.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο διεθνής επιθετικός πήρε τελικά την απόφαση θα επισημοποιήσει τη σχέση του με τη μητέρα των παιδιών του, μέσα στον επόμενο χρόνο.
Ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, όμως σίγουρα οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί από όλον τον κόσμο, καθώς θα πρόκειται για παραδοσιακό, ανοιχτό γάμο, που θα τελεστεί στην γενέτειρα του στο Ροζάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης
- Γιατί τα ομαδικά μαθήματα είναι σημαντικά για τον σκύλο
- Αντιπολιτευτικά πυρά για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Τίποτα δεν θα είχαμε μάθει αν δεν υπήρχε η ευρωπαία εισαγγελέας»
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»



