Ο Παπαπέτρου διαιτητής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ο Τάσος Παπαπέτρου από το Σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διαιτητεύσει ο επίσης Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ στο ματς της Κέρκυρας με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.
Ο Τάσος Παπαπέτρου από το Σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διαιτητεύσει ο επίσης Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ στο ματς της Κέρκυρας με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 13ης αγωνιστικής:
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,