Ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» στο Barry
Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix ρίχνει μια ματιά στα φοιτητικά χρόνια του αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία. Ο Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην συνδρομητική υπηρεσία από τις 16 Δεκεμβρίου.
Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη
Λίγο πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, το Netflix ρίχνει μια ματιά στα φοιτητικά χρόνια του αμερικανού προέδρου μέσα από μία βιογραφία.
Ο Αυστραλός Ντέβον Τέρελ ερμηνεύει τον 20χρονο Ομπάμα, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Την ταινία -η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Δεκεμβρίου- σκηνοθετεί ο ντοκιμαντερίστας Βίκραμ Γκάντι.
Η ταινία θα εξετάζει την διαμόρφωση του χαρακτήρα του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ θα αναφέρεται και ζητήματα φυλής και ταυτότητας στην Αμερική της δεκαετίας του 1980.
Πρόσφατα, ο… Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνίστησε» και στην ταινία Πρώτο Ραντεβού, η οποία αφορούσε το ραντεβού του Μπαράκ με την Μισέλ Ομπάμα.
Στην ταινία του Netflix με τίτλο «Barry» πρωταγωνιστούν επίσης η Άνια Τέιλορ – Τζόι, η Άσλεϊ Τζαντ στον ρόλο της μητέρας του και οι Έλαρ Κολτρέιν και Τζέισον Μίτσελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Π. Μαρινάκης κατηγορεί τον Ανδρουλάκη για διαστρέβλωση της αλήθειας
- Πληθωρισμός: Στο 2,8% στην Ελλάδα τον Ιανουάριο
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 57χρονη που έκοψε το αυτί του συντρόφου της πάνω σε καυγά
- Πρόβλημα με Σισοκό στον Παναθηναϊκό – Εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ
- Ο σκηνοθέτης του Melania διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον Τζέφρι Έπσταϊν μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών μαζί του
- Οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να παίρνουν σοβαρά την προστασία των δεδομένων τους – Η εικόνα στην Ελλάδα


