
Οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Η UEFA όρισε τη Δευτέρα τους διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο Ελβετός, Στέφαν Κλόσνερ, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρέμι Ζγκράγκεν και Μάρκο Ζούρκερ.
Η UEFA όρισε τη Δευτέρα τους διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα ο Ελβετός, Στέφαν Κλόσνερ, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς του ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρέμι Ζγκράγκεν και Μάρκο Ζούρκερ.
Ο Ρώσος, Αλεξέι Εσκοφ, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Μοσιάκιν και Ιγκόρ Ντεμέσκο.
Τέλος ο Τσέχος, Μίροσλαβ Ζέλινκα, θα διευθύνει τον αγώνα στο «Καραϊσκάκη» μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γιουνγκ Μπόις. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Οντρέι Πέλικαν και Γιαν Πάτακ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από μπαρ στο Ηράκλειο
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στη Φυλή – Δύο συλλήψεις
- LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παγιδευμένα 150 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από χανταϊό – Δεν το αφήνουν να δέσει
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ηλεκτρικά πατίνια: Ένας στους τρεις οδηγά χωρίς κράνος
- Ο Δήμαρχος Τανάγρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας