Πρόβλημα και με τον Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό
Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός του Κολομβιανού επιθετικού, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ και Γουακάσο, ενώ ο Λεντέσμα γυμνάσθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.
Εκτός του Κολομβιανού επιθετικού, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ και Γουακάσο, ενώ ο Λεντέσμα γυμνάσθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Πέμπτης στις 16:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών


