Πρόβλημα και με τον Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό
Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός του Κολομβιανού επιθετικού, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ και Γουακάσο, ενώ ο Λεντέσμα γυμνάσθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.
Εκτός του Κολομβιανού επιθετικού, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπεργκ, Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ και Γουακάσο, ενώ ο Λεντέσμα γυμνάσθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Πέμπτης στις 16:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη
- Δένδιας για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ταυτοτικό στοιχείo και απόδειξη της ιστορικής μας συνέχειας
- Μια μπάλα εμπνευσμένη από πολεμίστριες
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ «προστατεύει» τη Μόνα Λίζα και όχι τα θύματα του Έπσταϊν
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Φλώρινα- Εννέα συλλήψεις
- Αντιδράσεις με τη διαφήμιση της Σερένα Γούιλιαμς με ένεση φαρμάκου κατά της παχυσαρκίας (vids)

