Αδιαθεσία στον αέρα για Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι υπέστη μια μικρή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης που οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στο Σαν Χουάν, όπου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας εναντίον της Κολομβίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Ο Λιονέλ Μέσι υπέστη μια μικρή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της πτήσης που οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στο Σαν Χουάν, όπου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας εναντίον της Κολομβίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Clarin», λόγω των αναταράξεων στη διάρκεια της πτήσης ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ζαλίστηκε και επιστράτευσε τη βοήθεια των γιατρών για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα, ωστόσο, που τελικά δεν αφορούσε μόνο εκείνον αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην πτήση.
Ωστόσο, ούτε ο Μέσι ούτε οι συμπαίκτες του είναι αμφίβολοι για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τους «καφετέρος», που έγινε πολύ σημαντικός μετά το πρόσφατο 0-3 από τη Βραζιλία. Αυτή τη στιγμή η «αλμπισελέστε» κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα τελικά της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στη Ρωσία καθώς με 16 βαθμούς σε 11 αγώνες είναι έκτη.
Από την προκριματική ζώνη της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) θα προκριθούν οι πρώτες τέσσερις ομάδες, ενώ η πέμπτη θα διεκδικήσει μια θέση στα τελικά μέσω διπλού αγώνα μπαράζ με το νικητή του αγώνα μπαράζ της Ασίας.
Αναλυτικά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής διεξάγεται η 12η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:
Βολιβία – Παραγουάη (22:00)
Ισημερινός – Βενεζουέλα (23:00)
Αργεντινή – Κολομβία (01:30)
Χιλή – Ουρουγουάη (01:30)
Περού – Βραζιλία (04:15)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλύβια: Καλάσνικοφ και πιστόλια εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε κλεμμένο ΙΧ – Ετοίμαζαν δολοφονική επίθεση
- Δήμος συμβάλλει στην εύρεση εργασίας των πολιτών
- Ρωσία: Συνετρίβη στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος κοντά στη Μόσχα με επταμελές πλήρωμα
- Λάρισα: 17χρονη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο
- «Έπιασαν» δουλειά οι εκσκαφείς έξω από την «Astana Arena» – Στους -19 η θερμοκρασία πριν το Καϊράτ – Ολυμπιακός (vid)
- Χαρίτσης: Επικίνδυνη η κυβέρνηση, έχει μετατρέψει την εξαπάτηση σε επάγγελμα – Να μην έχει 3η ευκαιρία
