Έξαλλος ο Ίβιτς, ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Με πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου αποχώρησε από το γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ. Παράπονα και για τις διακοπές λόγω των καπνογόνων, παράπονα και για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για κόκκινες κάρτες, που κατά την άποψή τους δεν δόθηκαν. Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου αποχώρησε από το γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ. Παράπονα και για τις διακοπές λόγω των καπνογόνων, παράπονα και για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για κόκκινες κάρτες, που κατά την άποψή τους δεν δόθηκαν.
Ενδεικτικά είναι τα όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι. «Από τότε που ερχόμουν ως παίκτης, σε αυτό το γήπεδο συνεχώς βρίζουν. Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και όπως πληροφορήθηκα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφ σάιντ, ενώ υπήρχαν και δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις για κόκκινη κάρτα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» και πρόσθεσε:
«Ο διαιτητής μου είπε πως θα διακόψει το παιχνίδι, αν θα πέσουν πάλι καπνογόνα. Όταν ξαναέγινε αυτό, εγώ πήρα την ομάδα και μπήκαμε μέσα, όμως αυτός άλλαξε απόφαση».
Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:
«Ο ΠΑΟΚ έχασε από γκολ-οφσάιντ κι από γκολ παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Αυτή η διαιτησία είναι η δικαιότερη που μπορεί να κάνει ο Αρετόπουλος στο Καραϊσκάκη, μέχρι εκεί του επιτρέπει η ερυθρόλευκη συνείδησή του. Στους νέους πίνακες δεν έχει την παραμικρή θέση, καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να τα αγνοήσει αυτά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση

