Ακριβώς μια βδομάδα πριν από την πρεμιέρα του μεγαλύτερου και πιο αναμενόμενου επεισοδίου της ιστορίας του The Walking Dead, το AMC επιβεβαιώνει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για όγδοη σεζόν.

Η είδηση ήρθε μέσα από το αφιέρωμα The Walking Dead: The Journey So Far, που μεταδόθηκε την Κυριακή το βράδυ στο AMC, και διερευνούσε τις έξι σεζόν της σειράς: από την Ατλάντα μέχρι την Αλεξάνδρεια, και τελικά την εμφάνιση του Νέγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν).

Ο όγδοος κύκλος θα αποτελείται από 16 επεισόδια και θα κάνει το ντεμπούτο του προς το τέλος του 2017, ενώ συμπτωματικά η πρεμιέρα του θα αποτελεί και το 100ο επεισόδιο της σειράς.

O έβδομος κύκλος του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα με το επεισόδιο «The Day Will Come When You Won’t Be» τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου στις 22:40 στο FOX. Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική θα μάθουμε ποιον σκοτώνει ο Νέγκαν.

Το κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr