Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το δανεισμό, για έναν χρόνο, του Νίκολας Μαρτίνες, που δεν υπολογιζόταν από τον Πάουλο Μπέντο, στη Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς της Αυστραλίας. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ανόρθωση ως δανεικός και έπαιξε συνολικά σε 33 ματς και σημείωσε δύο γκολ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες στην Western Sydney Wanderers FC».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μετά τη δολοφονία του βαρόνου ναρκωτικών «El Mencho» και το κύμα βίας που ξέσπασε στη Χαλίσκο επικρατεί χάος – Αναβολές σε ματς – Η FIFA εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (24/2) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Καυστικός ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για τη σχέση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική».