Μπαρτζώκας: «Να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο»
Η Μπαρτσελόνα κληρώθηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στην Βιτόρια, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Γιώργο Μπαρτζώκα, να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στον αγώνα με την «βασίλισσα».
Η Μπαρτσελόνα κληρώθηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στην Βιτόρια, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Γιώργο Μπαρτζώκα, να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στον αγώνα με την «βασίλισσα».
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός σχολιάζοντας την κλήρωση δήλωσε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κακή κλήρωση… Είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλους μας. Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή μας στο Supercopa και ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό. Όχι μόνο επειδή έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι αυτό το κίνητρό μας. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι πρέπει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».
Σε ερώτηση σχετικά με το αν η Ρεάλ αποδυναμώθηκε μετά την απώλεια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ρεάλ αποδυναμώθηκε. Διαθέτει την εμπειρία, είναι η πρωταθλήτρια και σίγουρα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Εμείς, από την πλευρά μας, προχωρήσαμε σε σημαντικές αλλαγές. Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είναι λογικό, προσαρμοζόμαστε μέρα με τη μέρα αφού θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρσι, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσθέσουμε τίτλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

