
Παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια ο Βέργος
Στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει επίσημα πλέον ο Νίκος Βέργος. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας, με την δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας», την Καστίγια.
Στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει επίσημα πλέον ο Νίκος Βέργος. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, με την δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας», την Καστίγια.
Ο νεαρός άσος που αγωνιζόταν στην Ελτσε, βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη ώρα. Από την Καστίγια έφυγε ο εξαιρετικός φορ, ο 19χρονος Μπόρχα Μαγιοράλ που αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ ένας άλλος επιθετικός ο Μαριάνο Ντίας ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.
Ετσι, αποκτήθηκαν ο Βέργος με τον 18χρονο Παραγουανό Σέρχιο Ντίας για να καλύψουν τα κενά τους. Την προηγούμενη σεζόν, ο Ελληνας στράικερ αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία με την Ελτσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κρύβεται σε μυστική τοποθεσία, επικοινωνεί μέσω δικτύου αγγελιοφόρων
- Ακτή Ελεφαντοστού: Οκτώ νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στην Αμπιτζάν
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος


