
Μάρτινς: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου»
Eνθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Μάρτινς. «Σήμερα έκανα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, συμφώνησα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό για τα τρία επόμενα χρόνια. Είμαι έτοιμος να αγκαλιάσω αυτή τη νέα πρόκληση», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook, ο 26χρονος Μάρτινς, που ήταν χωρίς ομάδα από τότε που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ.
Eνθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος μέσος Αντρέ Μάρτινς.
«Σήμερα έκανα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, συμφώνησα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό για τα τρία επόμενα χρόνια. Είμαι έτοιμος να αγκαλιάσω αυτή τη νέα πρόκληση», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Facebook, ο 26χρονος Μάρτινς, που ήταν χωρίς ομάδα από τότε που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ.
Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Σπόρτινγκ ευχήθηκε καλή τύχη στο που συνδέεται με την ομάδα τις τελευταίες 13 σεζόν: «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκωτία: Ο πρώην σύζυγος της πρώην πρωθυπουργού, Στάρτζεον δήλωσε ένοχος για κατάχρηση πόρων του κόμματος SNP
- Ο Φουρνιέ «εξαφάνισε» το εγώ και «εμφάνισε» το εμείς
- Αυτή τη φορά ο Μπαρτζώκας, οι παίκτες του και ο Ολυμπιακός δεν άφησαν να τους ξεφύγει καμία λεπτομέρεια
- Γωγώ Μαστροκώστα: Την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία – Η επιθυμία της οικογένειας
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Επιπόλαια τα τραύματά του, λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Χρειάστηκε ένα δύο ράμματα»
- Στιλιστική ανακούφιση – Ο Bad Bunny επαναφέρει τα κανονικού μήκους σορτς στα Zara



