
Δεύτερο γκολ του Σαμαρά με την Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο
Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς με τη φανέλα της Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο, στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κόσμος της Νέας Υόρκης. Ο διεθνής επιθετικός για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων, εξαιτίας ενός προβλήματος στη μέση και τα ξημερώματα πέτυχε το γκολ της ομάδας του, μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινή προβολή.
Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών πέτυχε ο Γιώργος Σαμαράς με τη φανέλα της Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο, στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Κόσμος της Νέας Υόρκης.
Ο διεθνής επιθετικός για αρκετό χρονικό διάστημα ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων, εξαιτίας ενός προβλήματος στη μέση και τα ξημερώματα πέτυχε το γκολ της ομάδας του, μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινή προβολή.
Η Σίτι είναι θυγατρική ομάδα της ισπανικής, Ράγιο Βαγεκάνο, και αγωνίζεται στη β’ κατηγορία στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Εχει στη σύνθεσή της τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Φερνάντες και Ντέρεκ Μπόατενγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Α1 Γυναικών: Παίκτρια της χρονιάς η Ελεάννα Χριστινάκη
- Μια νύχτα μόνο: Μυστικά που συγκλονίζουν
- Ασπρόπυργος: Τι λέει φίλος του 12χρονου που παρασύρθηκε με πατίνι
- «Προσπάθησα να τον αποτρέψω, δεν τα κατάφερα» – Τι είπε η σύζυγος του 54χρονου δολοφόνου του Νικήτα
- Μεγάλοι εκδότες εναντίον Meta για τα δεδομένα που εκπαίδευσαν την τεχνητή νοημοσύνη
- Αμοιβές: Κυρώσεις σε επιχειρήσεις που εμφανίζουν μισθολογική απόκλιση άνω του 5% μεταξύ των δύο φύλων



