Πάει στην Προύσα τον Σεπτέμβριο η μπασκετική ΑΕΚ
Στην Τουρκία και πιο συγεκριμένα στην Προύσα θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ, προκειμένου να δώσει φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η Ενωση θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Προύσα από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Τόφας και Μπάνβιτ. Στον άλλο όμιλο, θα υπάρχουν ομάδες όπως η Ίστανμπουλ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και η Τραμπζονσπόρ. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν για την πρώτη θέση και οι δύο δεύτεροι για την τρίτη.
Στην Τουρκία και πιο συγεκριμένα στην Προύσα θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ, προκειμένου να δώσει φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Η Ενωση θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Προύσα από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Τόφας και Μπάνβιτ.
Στον άλλο όμιλο, θα υπάρχουν ομάδες όπως η Ίστανμπουλ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και η Τραμπζονσπόρ. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν για την πρώτη θέση και οι δύο δεύτεροι για την τρίτη.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στους νέους Αμερικανούς της ομάδας, αναμένονται στην Αθήνα το Δεκαπεντάγουστο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμς αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 09:15 από το Ράλεϊ-Ντέρχαμ και με ενδιάμεσο σταθμό τη Φιλαδέλφεια, ενώ ο Όουενς στις 16:35 από την Ατλάντα με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η σκλήρυνση κατά πλάκας σκοτώνει»: Η Kριστίνα Άπλγκέϊτ και η σκληρή αλήθεια της – Κακοποίηση στα 5, καρκίνος, και στο βάθος, φάρος
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία
- Ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος ίσως ετοιμάζεται να εκραγεί – Έλληνες αστρονόμοι παρακολουθούν
- Ηχορύπανση: Ο «φωνακλάς δολοφόνος» της Ευρώπης – Τα ντεσιμπέλ της ηπείρου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία




