
Προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό Χοσέ Κάνιας
Η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το δέλεαρ για τον 29χρονο Ισπανό μέσο, Χοσέ Κάνιας, που επιθυμεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.
Η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το δέλεαρ για τον 29χρονο Ισπανό μέσο, Χοσέ Κάνιας, που επιθυμεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.
Ο ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ, φέρεται να έχει προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης.
O ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Αγγλική Σουόνσι αλλά στο σύνολο της καριέρας του σε 155 επίσημους αγώνες σε κάθε κατηγορία και χώρα, δεν έχει σημειώσει γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικαστική υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου
- Ταξίδια: Τι αλλάζει στην Ευρώπη – Ένα ταξίδι, ένα εισιτήριο, πλήρη δικαιώματα
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Μάχη χαρακωμάτων» της Ryanair με την Fraport – Σύγκρουση «γιγάντων» με φόντο την Ελλάδα
- Sarmat: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο του Πούτιν – Πότε θα είναι έτοιμο
- Ο κύβος ερρίφθη για Μαρτίνες – Η Λίβερπουλ έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ»
- Περιστέρι: Εφιάλτης για τα 6 αδέλφια – Ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες σε ένα σπίτι 27 τετραγωνικών






